Lokeren stak heel wat werk in Patosi: om 8 u lopen, sportpsycholoog en boodschappenjongen

Lokeren stak heel wat werk in Patosi: om 8 u lopen, sportpsycholoog en boodschappenjongen
Foto: © photonews

Ayanda Patosi is verrezen als de fenix die hij van zichzelf gemaakt heeft. Vier levens moet de 21-jarige balgoochelaar nu al versleten hebben bij Lokeren, maar elke keer hij zichzelf verbrandt, verrijst hij ook. Deze keer voorgoed?

Lokeren stak heel wat werk in de terugkeer van Patosi, die vier kilo te zwaar stond. "Rudi Cossey maakte voor hem een individueel loopprogramma om zijn conditie weer helemaal op peil te krijgen", aldus assistent Geert Deerinck in Het Nieuwsblad. "Ikzelf of Danny Veyt pikten hem - buiten het vast trainingsschema - telkens op om 8 uur 's morgens om met hem te gaan lopen."

Daarnaast werd er een sportpsycholoog binnengehaald en is iemand van de club de flankspeler gaan helpen boodschappen met gezonde voeding doen. "We hebben zijn manager naar hier gehaald om alles uit te klaren", aldus Peter Maes. "Hij moest structuur in zijn leven krijgen en het was buigen of barsten. Pato heeft dat goed opgepikt. Alleen is het allemaal nog fragiel. We willen niet dat hij een week goed is en het daarna weer laat schieten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties