"Nainggolan is na Pirlo de beste middenvelder van Italië"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
"Nainggolan is na Pirlo de beste middenvelder van Italië"
Foto: © SC

Radja Nainggolan werd in België te snel over het hoofd gezien, maar heeft zijn strepen al meer dan verdiend in de Italiaanse topklasse. "Hij is goed op weg om in de voetsporen van Clarence Seedorf te treden."

Het zijn de woorden van Samir Ujkani. De Belgisch-Kosovaarse doelman van Palermo loopt al sinds 2007 rond op de Italiaanse voetbalvelden en zag Radja Nainggolan in die tijd uitgroeien tot een topspeler. De vergelijkingen met andere sterren zijn zelfs nooit ver weg.

"Nainggolan is na Andrea Pirlo de beste middenvelder die in de Serie A rondloopt", spaart Ujkani zijn lofbetuigingen niet in Sport/Voetbalmagazine. "Radja heeft alles: kracht, conditie en techniek. Hij trapt beslissende passes, scoort en werkt zich elke week te pletter voor AS Roma."

Andrea Pirlo én Clarence Seedorf

Voor de doelman is het duidelijk: Nainggolan moet altijd spelen bij de Rode Duivels. "Met talent alleen kom je er niet in Italië. En de verwachtingen zijn hier enorm hoog. Hij is goed op weg om in de voetsporen van Clarence Seedorf te treden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties