Moyes trots op zijn poulain: "Fellaini bewijst waar ik altijd in geloofde"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Moyes trots op zijn poulain: "Fellaini bewijst waar ik altijd in geloofde"
Foto: © photonews

Marouane Fellaini komt na een moeilijk eerste jaar aan de oppervlakte bij United. David Moyes, die de de Rode Duivel naar Everton en ManU haalde, is blij dat hij nu toch zijn gelijk haalt.

"De komst naar Manchester was een grote stap voor hem", blikt Moyes in de Daily Mail nog eens terug naar de zomer van 2013. "Het was niet de bedoeling dat Fellaini de enige grote transfer zou zijn. Dat werd het toch en dus koesterden de fans torenhoge verwachtingen. Hij moest zich razendsnel inpassen en dat lukte niet. Daardoor werd de druk op hem alleen maar groter."

Fellaini was boos na mijn ontslag bij United

Bovendien liet Moyes na zijn ontslag bij the Mancunians Fellaini alleen achter. "Dat was een moeilijk moment voor hem. We hadden een geweldige relatie ik denk zelfs dat hij op een bepaald moment boos was", aldus de werkloze oefenmeester.

"Uiteindelijk viel alles voor hem in een sportieve plooi. De komst van Daley Blind die achter hem speelt, heeft hem ontlast van die zuivere defensieve rol. Een beetje zoals in het Standard-systeem met Witsel en Defour. Ik ben blij dat hij nu bewijst waar ik altijd in geloofde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties