Mata bezorgt United vierde overwinning van het seizoen

Jeroen Evens
| 0 reacties
Mata bezorgt United vierde overwinning van het seizoen
Foto: © Photonews

Manchester United klimt met een overwinning eindelijk weer omhoog in het klassement. De ploeg van Louis Van Gaal haalde op eigen veld zijn gram tegen degradatiekandidaat Crystal Palace. Het won met het kleinste verschil, Juan Mata zorgde voor de enige goal.

Manchester United stond voor vanavond slechts op de tiende plaats in de Premier League, en kon de drie punten dus goed gebruiken. Van Gaal behield het vertrouwen in Fellaini en Januzaj, en Vermijl startte op de bank.

United kon echter niet overtuigen in de eerste helft. De roodhemden hadden veel balbezit, maar konden er maar weinig rijpe doelkansen mee versieren. Het was zelfs Crystal Palace dat de beste kans kreeg, maar Campbell miste oog in oog met De Gea.

De tweede helft begon teleurstellend op hetzelfde elan, totdat Fellaini op het uur dicht bij het openingsdoelpunt kwam. Zijn kopbal op een hoekschop van Rooney werd echter door McArthur van de lijn gehaald.

Vijf minuten later werd een matige Januzaj gewisseld voor Juan Mata. De ingreep van Van Gaal werd succesvol. De technisch behendige Spanjaard maakte er met een schot van net buiten de rechthoek 1-0 van. Crystal Palace probeerde voorzichtig meer aan te vallen, maar het was Manchester United dat nog de beste kansen kreeg. Een schot van Mata strandde op de paal, en ook Shaw kon de score niet verdubbelen. Zo won Man U zijn vierde partij van het seizoen in een wedstrijd die we ons niet lang zullen herinneren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties