De Bock: "Selectie te danken aan flow van Club Brugge"

De Bock: "Selectie te danken aan flow van Club Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee jaar afwezigheid zit Laurens De Bock terug bij de Rode Duivels. Op de linksachter heeft hij zelfs kans op speelminuten, maar hij geniet gewoon van de flow waar hij inzit.

De Bock kreeg zijn kans na de blessures van Van Damme en Pocognoli. "Dat besef ik ook. Ik had het echt niet verwacht om opgeroepen te worden. Maar zo zie je maar, uiteindelijk viel er toch nog iets uit de bus. Het verschil met toen is dat ik nu bij een grotere club speel. Brugge zit in een goeie flow en ik ga daarin mee. Mijn topvorm is misschien veel gezegd, maar het gaat zeker niet slecht."

De linksachter ziet ook een reden waarom hij er twee jaar niet bij was. "Na mijn overgang had ik een moeilijke periode, maar dat is normaal. Iedereen maakt dat wel eens mee in zijn carrière. Maar dat is al een tijdje afgesloten."

In een totaal vreemde omgeving komt hij niet terecht, want met Praet, Meunier, Denayer, Ferreira-Carrasco, Origi en Courtois kent hij toch heel wat volk bij de nationale ploeg. "De meesten van bij de jeugdploegen. Het niveau is hier toch wel een pak hoger. Dat voel je ook op training. Of ik hoop te spelen? Ik ben al blij er bij te zijn, maar als de bondscoach me nodig heeft, sta ik klaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties