Ex-speler haalt uit naar de Boer: "Verhaal halen had geen zin"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Ex-speler haalt uit naar de Boer: "Verhaal halen had geen zin"
Foto: © photonews

Mitchell Dijks leek op weg voor een mooi seizoen bij Ajax, maar een week voor de start van de competitie werd hij plots bij het grof huisvuil geplaatst. De linksback begreep er niets van.

Voor het seizoen leek het nochtans de goeie kant op te gaan met de lange linksachter. "De Boer zei letterlijk: 'Je bent mijn tweede linksback.' Dat vond ik mooi, ik had het gevoel dat ik die kans zou grijpen en het ging prima in de voorbereiding", aldus Dijks aan Voetbal International.

Toch liep het nog fout. "Ik dacht echt dat ik dichtbij een basisplaats zat. Tot de Boer me bij zich riep. Hij zei me dat hij me niet meer nodig had. Ik was met stomheid geslagen. Daarvoor zei hij steeds dat ik goed bezig was. Plots ging ik van tweede naar vierde in de pikorde."

Voel me niet minder dan Boilesen

Onterecht volgens Dijks. "Ik oog misschien log omdat ik een lange slungel ben, maar ik was de snelste van de selectie. Ik kan een mannetje uitschakelen en prima me opbouwen. Ik vind mezelf niet minder dan pakweg Boilesen. Uitleg heb ik niet gevraagd, volgens mij had dat geen nut." Intussen speelt Dijks bij Willem II in de basis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties