De Bruyne met minimaal verschil voorbij Hazard

Jeroen Evens
| 4 reacties
De Bruyne met minimaal verschil voorbij Hazard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Bündesliga heeft Wolfsburg met succes zijn tweede plaats verdedigd, en houdt zo leider Bayern München enigszins binnen het vizier. Robin Knoche bezorgde de ploeg van Kevin De Bruyne een overwinning tegen het Mönchengladbach van Thorgan Hazard.

  • Vfl Wolfsburg verdedigde met succes 2e plaats
  • De Bruyne speelde 90 minuten, Hazard kwam invallen
  • Knoche zorgde voor enige doelpunt

Vfl Wolfsburg is er in geslaagd om zijn tweede plek in het klassement te behouden na een moeilijke wedstrijd die alle kanten uit kon. De ploeg van coach Dieter Hecking had echter het overwicht in het begin van de wedstrijd, en wist toen de eindstand al vast te leggen. Robin Knoche zorgde na slap wegwerken na een corner voor de enige treffer.

De tweede helft was meer geopend, maar tot scoren kwamen beide ploegen niet meer. Thorgan Hazard kwam voor Mönchengladbach 20 minuten voor tijd Max Kruse aflossen, en speelde een bedrijvige partij. Kevin De Bruyne speelde voor Wolfsburg een goede partij, en was gedurende 90 minuten een belangrijk verdeelpunt.

Wolfsburg staat na 13 partijen op 26 punten op een tweede plaats, op 7 punten van leider Bayern, dat zaterdag door een doelpunt van Robben met 0-1 ging winnen van Hertha BSC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties