Serie A: Milan verliest topper van Genoa, Lazio haalt het van rode lantaarn

Serie A: Milan verliest topper van Genoa, Lazio haalt het van rode lantaarn
Foto: © SC

Genoa is aan een fantastisch seizoen bezig in de Serie A, en dat bevestigde het vandaag tegen Milan. Luca Antonelli bezorgde de thuisploeg de overwinning en zorgt er zo voor dat Genoa over Napoli naar de derde plaats wipt. Ook Lazio sluit aan bij de top na winst bij de rode lantaarn.

Genoa – Milan 1 – 0

Milan kreeg namiddag zijn eerste nederlaag buitenshuis van het seizoen te verduren, na verlies tegen Genoa. I Rossoneri kwamen na drie competitieduels zonder nederlaag niet verder dan een nipt verlies. De ploeg van trainer Filippo Inzaghi verslikte zich in het stugge spel van Genoa.

Voor de wedstrijd was er in de competitie slechts een verschil van 2 punten tussen beide ploegen, en dat was ook op het veld te zien. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar de thuisploeg trok aan het langste eind dankzij een doelpunt van Luca Antonelli. De Italiaan bezorgde met een kopbal op corner zijn ploeg drie gouden punten.

Parma – Lazio 1 – 2

Het recente nieuws dat de club verkocht wordt aan Russisch-Cypriotische eigenaars (lees hier), en dat de spelers dus opnieuw betaald zullen worden, heeft geen zoden aan de dijk gebracht voor rode lantaarn Parma.

De thuisploeg kwam vlak voor rust wel op voorsprong door een treffer van Raffaele Palladino. Eerder zag Parma al een doelpunt van Antonio Cassano onterecht afgekeurd. Doelpunten van Stefano Mauri –op assist van Lucas Biglia- en Felipe Anderson brachtten de Romeinen echter langszij. Lazio pronkt nu op een voorlopige vijfde plaats in de Serie A.

Overige resultaten

Atalanta – Cesena     3 – 2

Napoli – Empoli       2 – 2 (Lees hier)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties