Jones wil Mignolet op de bank houden

Yves Dekoning
| 5 reacties
Jones wil Mignolet op de bank houden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet zit momenteel op de bank bij Liverpool FC en als het van zijn concurrent afhangt zal dat nog een hele tijd duren. Die wil zijn kans met beide handen grijpen.

Brad Jones kreeg de laatste drie matchen bij Liverpool FC de voorkeur in doel op Simon Mignolet. Hij hoopt uiteraard zijn plaats onder de lat te kunnen houden. “Ik wil altijd zo veel mogelijk matchen spelen en kansen krijgen. Ik had niet echt veel te doen de laatste drie wedstrijden. Ik probeer het team te helpen en te spelen zoals de manager het wil.”

“De manager heeft niet gezegd hoe lang het zal duren. Er plakt geen datum op. Het kan een paar weken zijn of een paar maanden, we zien wel. Ik probeer er gewoon het beste van te maken en mijn plaats zo lang mogelijk vast te houden.”

“Simon en ik hebben een heel goede relatie. We zijn oud genoeg. We werken keihard op training en proberen elkaar beter te maken. We pushen elkaar zoveel mogelijk. Dat is niet veranderd. Wie er ook speelt, we willen resultaten behalen. We willen zo snel mogelijk opklimmen in het klassement.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties