De kop is eraf! Deze grote namen zien we in de wintermercato een transfer versieren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
De kop is eraf! Deze grote namen zien we in de wintermercato een transfer versieren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu de wintermercato met Podolski naar Inter al de eerste grote transfer bracht, kijken we uit naar wat er nog aan kan komen. Wij zetten ons geld op een transfer van de volgende tien.

In Engeland zien we mogelijkheden bij The Reds. Mario Balotelli heeft er niet de meest geslaagde zes maand opzitten en zou wel eens kunnen vertrekken. Verder is er nog steeds de situatie van Simon Mignolet. Wie weet komt Victor Valdés Liverpool wel versterken.

Met Petr Cech is er overigens nog een doelman die niets tegen een transfer zou hebben. Sinds de komst van Thibaut Courtois wordt hij helemaal overvleugeld door de Belgische goalie.

Goed nieuws voor Adnan Januzaj aan het begin van het seizoen, hij kreeg het legendarische nummer elf van Ryan Giggs. Een blijk van vertrouwen die niet gedeeld werd door Louis Van Gaal. De Nederlander gebruikt de winger amper en de Belg kijkt uit naar een uitleenbeurt.

Verderop in Engeland kwijnt Moussa Dembélé weg op de bank bij Tottenham. De Belg zou bij een redelijk bod weg mogen uit White Hart Lane. Bij Galatasaray voelt Wesley Sneijder zich niet meer kiplekker. De Nederlander zou dichtbij een overgang naar Juventus staan.

In de categorie 'te goed bezig om niet gewild te zijn', vinden we Mattia Destro en Kevin De Bruyne. Destro zou naar Arsenal kunnen en van Kevin loopt half de wereld intussen zot.

Aan een seizoen bezig met heel wat blessureleed, maar toch nog steeds hoog op heel wat toppers hun lijstje: Marco Reus. Zijn overgang moet wel een dikke cent kosten. Bij Barça liet Martin Montoya weten dat hij weg wil. Een probleem voor blaugrana dat geen transfers mag doen en ook Dani Alves wellicht verliest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties