Reactie Pollet bloeit opnieuw open op stage: "Dit is een nieuwe start"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Pollet bloeit opnieuw open op stage: "Dit is een nieuwe start"
Foto: © Photonews

David Pollet werd langs de grote poort binnengehaald bij AA Gent, maar het was Laurent Depoitre die de show stal. De blonde spits raakte in een vertrouwenscrisis, maar kruipt daar op stage langzaam maar zeker uit.

Sander De Graeve in Oliva

Het is een andere David Pollet, die we hier in Spanje aan het werk zien. Scherper op training, scorend én sterk spelend in de oefenmatch tegen Groningen en vooral gelukkiger. Met een glimlach op het gezicht plofte hij neer in de zetel na de overwinning tegen de Nederlanders.

Vooral zijn goal mocht er zijn. 2015 moet een nieuw begin worden voor de spits. "Dat hoop ik echt. Het enige positieve aan 2014 was de titel met Anderlecht. Ik werd naar Gent gehaald om te spelen en goals te maken. Dat is niet echt gelukt en dat stelt me natuurlijk teleur."

Ik ben me niet beginnen volvreten

"Of het een verloren jaar was? Neen, ik heb veel bijgeleerd. Vooral mentaal moest ik erg sterk staan. Je mag het vragen aan de coach van Anderlecht en aan Vanhaezebrouck. Ik ben blijven werken, ik heb geen enkele training gemist en ben me ook niet beginnen volvreten", aldus Pollet.

Na zijn mindere eerste maanden bij Gent waren er al geruchten over een transfer. Pollet zou na amper zes maanden Gent alweer kunnen vertrekken naar bijvoorbeeld Cercle. Zelf ziet hij dat helemaal niet zitten. "Ik heb een contract voor 3,5 jaar en bovendien is mijn vriendin zwanger."

"Het project is er nog steeds en ik geloof dat ik er nog steeds een plaats in heb. Ik blijf gewoon werken en heb nog eenentwintig dagen om me de juiste vragen te stellen. Ik moet vooral hard werken en iets meer geluk hebben, mag ook. Had ik meteen gescoord, was het wellicht anders gelopen. 2014 is voorbij en nu kijk ik enkel naar 2015."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties