Januzaj kan uitleenbeurt op zijn buik schrijven

Jeroen Evens
| 5 reacties
Januzaj kan uitleenbeurt op zijn buik schrijven
Foto: © SC

Volgens Engelse bronnen werd meegedeeld aan Adnan Januzaj dat hij United niet zou mogen verlaten en dat hij moest blijven vechten voor zijn toekomst bij de club. Eerdere berichten opperden de mogelijkheid dat onze landgenoot, die op een zijspoor belandde onder Van Gaal, uitgeleend zou kunnen worden.

  • Januzaj onderwerp van gesprek bij vele topclubs
  • Belg kan op minder kansen rekenen onder Van Gaal
  • Voor United is uitleenbeurt uit den boze

Verschillende topclubs zouden reeds hun interesse hebben laten blijken om een mogelijke uitleenbeurt van onze landgenoot op touw te willen zetten. Onder die clubs zouden Premier League-clubs Aston Villa, Stoke City en Newcastle het meest geïnteresseerd zijn om Januzaj op korte termijn over te nemen. Ook zouden Real Sociedad, Juventus, FC Porto en PSG reeds zich geïnformeerd hebben op Old Trafford.

Januzaj betekende vorig seizoen een zeldzaam lichtpunt in de selectie van David Moyes bij The Red Devils. Onder Van Gaal echter, geniet hij minder kansen dan verhoopt (slechts 4 basisplaatsen), en moet hij de laatste weken tevreden zijn met invalbeurten om zijn kunnen te tonen.

De komst van (de Brits recordtransfer) Angel di Maria strooide namelijk roet in het eten van de Kosovaarse Belg. Sinds zijn komst is Januzaj een plaatsje achteruit geschoven in de pikorde van Van Gaal. Ook zijn de goede prestaties van Ashley Young en Antonio Valencia hier natuurlijk niet vreemd aan. Geen wonder dus dat het 19-jarige toptalent het gespreksonderwerp vormt in menig transferbabbel.

The Daily Star meldt vandaag echter dat hooggeplaatste bronnen binnen de club het dagblad verteld hebben dat Januzaj nergens naartoe gaat, en een integraal deel blijft van de plannen van Van Gaal.

Een bron binnen de dagelijkse leiding van Manchester United vertrouwde het volgende aan The Daily Star:

“Hij zal niet uitgeleend worden. Hij gaat nergens heen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties