'Overbodige' bekermatch eist zware tol: "Misschien zijn we hem weken kwijt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
'Overbodige' bekermatch eist zware tol: "Misschien zijn we hem weken kwijt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AA Gent is men verheugd dat Moses Simon niet geschorst wordt voor zijn rode kaart, maar toch kwam het niet zonder kleerscheuren uit de bekermatch tegen Lokeren van gisteren.

Sander De Graeve in Gent

Benito Raman liep het trainingscomplex uit met een doorverwijzing van de dokter op zak. "Benito moet een scan krijgen aan de lage rug", aldus Vanhaezebrouck. De aanvaller van Gent kreeg tegen Moeskroen al last van zijn rug en moest gisteren vroegtijdig vervangen worden na een schot naar doel.

Alle drie twijfelachtig voor zondag

Raman is niet het enige slachtoffer. Neto is er mogelijk erger aan toe. "Hij ondergaat een scan aan de knie. Ik wil niet vooruitlopen op de feiten, maar zoiets is toch altijd gevaarlijk. Misschien zijn we hem weken kwijt." Ook Lasse Nielsen werd geraakt aan de heup en is twijfelachtig.

"Daar zit weinig gevaar voor een zware blessure, maar dat kan hem wel enkele dagen ambeteren. Het is afwachten voor de drie voor zondag." Met de overige blessures gaat het de goeie kant op. Pedersen zal maandag meespelen met de beloften en ook Puljic trainde al meer mee met de groep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties