Reactie Kapitein geeft toe: "Snap dat de fans gefrustreerd raken, dat zijn wij ook"

Kapitein geeft toe: "Snap dat de fans gefrustreerd raken, dat zijn wij ook"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kritische geluiden gisteren na de 0-3 in de match tussen Essevee en Lierse. "Wij willen bloed, zweet en tranen" rolde van de supportersbanken. "Ik snap dat ze boos en gefrustreerd zijn", is kapitein Karel D'Haene duidelijk. "Wij zijn dat namelijk ook."

Aernout Van Lindt in Waregem

"Dit is werkelijk frustrerend. Alweer lukt het thuis niet tegen een ploeg die achter ons staat of bij ons in de buurt", aldus de kapitein. "We waren baas, maar we maken het opnieuw niet af en missen zelfs een penalty."

En zo mist Zulte Waregem opnieuw een kans om zich echt te redden: "We hadden ons mentaal kunnen redden, net zoals tegen Westerlo. En opnieuw doen we het niet. Als we zelf het spel moeten maken, dan loopt het op de een of andere manier verkeerd."

We doen het niet bewust

"Nu zijn we er nog altijd niet, en dat is jammer. Ik snap dan ook dat de fans gefrustreerd raken, want dat zijn wij ook. Het is niet dat we het bewust doen, het keer op keer laten liggen."

"Twijfel in de kleedkamer? Ja, opnieuw. We moeten nu deze knop zo snel mogelijk omdraaien. Misschien pakken we de drie punten dan wel tegen Standard, dat zal een andere match zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties