Lokeren nog steeds op PO1-koers: "Maar niet vergeten dat we twee ploegen moeten inhalen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Lokeren nog steeds op PO1-koers: "Maar niet vergeten dat we twee ploegen moeten inhalen"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren leek enkele weken geleden quasi uitgeteld in de strijd om play-off 1. De Waaslanders namen afgelopen weekend echter enkele punten terug. "We geloven in de goede afloop", klinkt het op Daknam.

Door Cédric De Volder

Sporting Lokeren won afgelopen zaterdag bij KV Oostende, terwijl Sporting Charleroi met de punten morste op het veld van KV Mechelen. Met andere woorden: de Waaslanders liggen nog steeds op koers voor een PO1-ticket.

"We mogen niet vergeten dat we nog twee ploegen moeten inhalen", tempert Koen Persoons toch enigszins de euforie. "Maar we hebben nu eenmaal de weg naar play-off 1 gekozen. En ik heb veel vertrouwen in een goede afloop."

De wedstrijd tegen Charleroi zal hét scharniermoment worden

De voorbije seizoenen is gebleken dat er een reeks nodig is om tot het elitegroepje te mogen behoren. "Hopelijk kunnen we die reeks nu neerzetten. Ik denk dat de wedstrijd tegen Charleroi hét scharniermoment zal worden."

"De kloof is inderdaad heel klein", besluit Davino Verhulst. "Maar volgende week staat er met de verplaatsing naar Club Brugge een enorm zware wedstrijd op het programma. Het is dus nutteloos om te ver vooruit te kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties