Lukaku toont ambitie: "Ik wil zo snel mogelijk weer voor een topclub spelen"

Geoffrey Rockele
| 11 reacties
Lukaku toont ambitie: "Ik wil zo snel mogelijk weer voor een topclub spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku lijkt zijn moeilijke periode bij Chelsea achter zich te hebben gelaten. Big Rom heeft zijn beste vorm bij Everton nog niet te pakken, maar aan ambitie geen gebrek. De aanvaller wil zo snel mogelijk opnieuw een stap hogerop.

De verwachtingen bij de Toffees waren hooggespannen toen Romelu Lukaku in juli de definitieve overstap naar van Chelsea naar Everton maakte. Zeker omdat de jonge Belg een uitstekende indruk had nagelaten na zijn uitleenbeurt en omdat Everton 36 miljoen euro betaalde, een clubrecord.

De hoge verwachtingen werden tot nog toe niet helemaal ingelost, ook omdat Everton pas twaalfde staat in de competitie. Maar met 7 treffers in 25 competitiewedstrijden heeft Lukaku misschien wel erger voorkomen.

Genoeg andere topclubs

Hij steekt zijn ambitie dan ook niet onder stoelen of banken. “Ik wil nog groeien als speler en op die manier weer bij een topclub terechtkomen. Dat hoeft niet per se Chelsea te worden, er zijn genoeg andere topclubs”, vertelt hij aan The Sun.

Lukaku had woensdag de kans om zich te bewijzen tegen zijn ex-club. “Het was fantastisch om weer op Stamford Bridge te spelen. De ontvangst deed me deugd.” Of hij Mourinho kon overtuigen valt te betwijfelen. Rom schoot dé kans op de 0-1 op Cech en uiteindelijk verloren de Toffees de wedstrijd nog na een late goal van Willian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties