Lukaku legt het Zwitserse Young Boys over de knieën

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Zowel Kevin De Bruyne als Romelu Lukaku konden vanavond winnen in de Europa League. Lukaku scoorde een hattrick tegen het Zwitserse Young Boys en De Bruyne gaf de assist voor de 2-0 van Bas Dost.

Young Boys - Everton 1 - 4

Wat een avond voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel scoorde drie keer tegen de Young Boys. Everton kwam na 10 minuten wel op achterstand, Hoarau maakte de 1-0 in het Stade de Suisse. Met een kopbal in de 24e minuut maakte Lukaku gelijk.

Daarna scoorde Coleman de 1-2 en vanaf dan eiste Lukaku opnieuw alle aandacht op. Vijf minuten voor de rust scoorde hij zijn tweede van de avond en op het uur maakte de spits er 1-4 van.

Wolfsburg - Sporting CP 2 - 0

Wolfsburg behaalt een degelijke 2-0 overwinning in de Volkswagen Arena. Het kan met vertrouwen de verplaatsing naar Portugal maken. Bas Dost scoorde twee keer. Zijn tweede doelpunt kwam er op aangeven van onze landgenoot Kevin De Bruyne