Borussia rukt verder op in het klassement

Caroline Tonnelier
| 4 reacties

Borussia Dortmund lijkt eindelijk gelanceerd en kan stilaan naar boven kijken in het klassement. Na een overwinning bij Stuttgart rukken de mannen van Klopp verder op in het klassement.

In de eerste helft kreeg het publiek al drie doelpunten te zien. Aubameyang opende de score na 25 minuten, maar niet veel later hingen de bordjes alweer in evenwicht. Vanop de stip stelde Klein gelijk. Toch mochten de bezoekers met een voorsprong gaan rusten: Gündogan zorgde voor de 1-2.

In de slotfase leek Marco Reus de wedstrijd helemaal te gaan beslissen. Toch werd het nog even spannend, want Niedermeyer maakte er nog 2-3 van. Borussia slaagde er echter in de voorsprong vast te houden en is voorlopig gedeeld tiende. Stuttgart blijft laatste.