Reactie Het probleem van Racing Genk: "We missen Mboyo"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Het probleem van Racing Genk: "We missen Mboyo"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk toonde zondagavond dat het eigenlijk in play-off 1 thuishoort. De Limburgers legden een goede prestatie op de grasmat tegen Anderlecht, maar die bal over de doellijn krijgen blijft een groot probleem dat de Limburgers mogelijk play-off 1 zal kosten.

Robby Morren in Genk

Racing Genk speelde één van zijn betere wedstrijden van het seizoen tegen Anderlecht, maar scoren is al maandenlang een probleem. "Het is moeilijk voor ons om kansen te creëren en als je niet scoort, kan je natuurlijk niet winnen", redeneert Kabasele logisch.

"Ik vind dat we minstens 1 punt verdienden. Het is natuurlijk wat moeilijker zonder een echte nummer 9, maar ik vind dat Monrose echt goed zijn best doet. Hij werkte hard."

We hebben het moeilijk om kansen te creëren

Monrose deed zijn uiterste best en was dicht bij de openingstreffer op voorzet van Buffel. "Ik had inderdaad een kans om te scoren, maar ik kon net niet bij die bal", reageert de aanvaller. "Ik werk zo hard ik kan, maar ik was natuurlijk lang geblesseerd."

Ook Sergej Milinkovic erkent het probleem. "We hebben goed gespeeld en we hebben de kansen gehad om te scoren. Ik had ook een goede kans, maar scoren is inderdaad een probleem."

"We missen Mboyo, hopelijk is hij de volgende wedstrijd terug en gaan de ballen tegen Lierse wel vlot tegen de touwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties