Cercle krijgt dramatische boemerang in gezicht: "Maar het was buitenspel bij die ene goal!"

Cercle krijgt dramatische boemerang in gezicht: "Maar het was buitenspel bij die ene goal!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Buysse baalde als een stekker, net als de rest van Cercle Brugge, na de verloren match tegen KV Mechelen. En die buitenspelgoal kon er bij hem niet in. Bij Mechelen konden ze dan weer hun pret niet op, de match van vorig jaar in gedachten. Toen werd het 3-2 na een 0-2 voorsprong voor Malinwa.

Aernout Van Lindt in Brugge

Vorig jaar was het verhaal helemaal anders: Mechelen domineerde en stond 0-2 voor, tot in de absolute slotfase Kabananga, Buyl en Naudts alsnog met de overwinning er vandoor gingen.

En dus had KV Mechelen iets goed te maken: "Ach, we wilden gewoon winnen", klonk het bij Seth De Witte. "Bij de 2-1 wisten we dat we er nog over konden, je voelde bij hen de twijfel. We hebben dat vorig jaar ook meegemaakt. Maar echte revanche was het niet."

Hij stond buitenspel, daarom liet ik hem staan

Bij Bart Buysse een heel ander verhaal: "Dat eerste doelpunt had er nooit mogen komen. Die speler stond gewoon buitenspel. Ik wist dat, daarom dat ik hem daar liet staan", aldus de verdediger.

"En hoe hij dan kan scoren en we het daarna weggeven, dat is echt heel zuur. Dit is een zware ontgoocheling", geeft Buysse nog aan. Een scheidsrechterlijke beslissing die het verschil maakt over play-off 2 of 3. Buysse was ook op Twitter nog actief later deze avond:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties