Club gaat vol voor overwinning in Istanboel: "We kunnen de Europa League winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 55 reacties
Club gaat vol voor overwinning in Istanboel: "We kunnen de Europa League winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De reguliere competitie is achter de kiezen. RSC Anderlecht denkt al aan de Heizel, maar voor Club Brugge staat er eerst nog een tripje naar Istanboel op het programma. "We kunnen de Europa League winnen", zijn de woorden van Felipe Gedoz alvast heel zwaar.

Club Brugge verdedigt in het Atatürk van Besiktas JK een 2-1-overwinning uit de heenwedstrijd. De finale van de Beker van België zit al in het achterhoofd, maar blauw-zwart gaat vol voor de kwartfinale van de Europa League. 

Nochtans waren de woorden van Michel Preud'homme duidelijk. "We laten zo'n Europees toernooi natuurlijk niet schieten. Maar iedereen beseft dat Club Brugge de Europa League niet zal winnen."

Met Defensor haalden we ook ooit de halve finale van de Copa Libertadores

Fout, Michel! Felipe Gedoz heeft wel een droom. En die luidt heel toevallig... de Europa League winnen! "Voetbal is tenslotte een spelletje van elf tegen elf."

"Met mijn Uruguayaanse club (Defensor Sporting, nvdr.) haalden we ooit de halve finale van de Copa Libertadores", aldus de Braziliaan in Het Laatste Nieuws. "Niemand gaf onze jonge ploeg op voorhand een kans, maar we hebben het maar mooi gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties