Reactie Bolingoli deed Atatürk zwijgen: "Misschien te mooi om waar te zijn op mijn leeftijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 59 reacties
Bolingoli deed Atatürk zwijgen: "Misschien te mooi om waar te zijn op mijn leeftijd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Boli Bolingoli strooide vanavond met visitekaartjes in Istanboel. De 19-jarige flankaanvaller was ontgoocheld met zijn plaats op de bank, maar antwoordde met de voeten. "Ik vat het nog niet goed dat ik twee doelpunten heb gescoord."

Cédric De Volder in Istanboel

De glimlach op het gelaat en de vonken in de ogen. Boli Bolingoli kon zijn geluk niet verbergen na de winst - en bijhorende Europese kwalificatie - van Club Brugge. Hoe zou je natuurlijk zelf zijn na twee doelpunten? 

"Het doet vooral deugd na mijn moeilijke periode", doelt Bolingoli op zijn schorsing in onze pintjesliga. "Ik moet toegeven dat ik ontgoocheld was dat ik niet mocht starten. Ik had toch een basisplaats verwacht."

"Ik vat het nog niet goed dat ik twee doelpunten heb gescoord", aldus de lookalike van Paul Pogba. "Ik zit ondertussen al aan drie doelpunten in de Europa League. Op mijn leeftijd is dat eigenlijk te mooi om waar te zijn."

Ik vat het eigenlijk nog niet goed

Vooral zijn eerste roos gaf blauw-zwart gemoedsrust. "Ik kwam één tegen één met de doelman en was van plan om de bal te plaatsen, maar uiteindelijk koos ik voor de andere optie. Bij de tweede goal stond de verdediger te twijfelen en profiteerde ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties