Ryan Donk supportert vanavond voor Club: "Ik zie Club wel doorgaan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties
Ryan Donk supportert vanavond voor Club: "Ik zie Club wel doorgaan"
Foto: FG

Vanavond zal er een oude bekende zitten in Atatürk voor de wedstrijd van Club Brugge tegen Besiktas. Ryan Donk komt er naar zijn ex-ploeg kijken en hoopt dat de Bruggelingen zich plaatsen voor de laatste acht in de Europa League.

De Nederlandse verdediger speelt tegenwoordig bij het Turkse Kasimpasa, dat ook in Istanbul speelt. Donk kent de Turkse competitie dus door en door en geeft Club Brugge in HLN kansen om door te stoten naar de volgende ronde.

“Er staat Club vanavond chaos te wachten. Niets meer dan dat. De Club-fans staan erom bekend om fel te zijn, maar hier is het toch nog een stuk agressiever. Dat mag je vragen aan Liverpool. Als het hele stadion zich achter de ploeg zet, dan kan Besiktas toch een tandje hoger schakelen, hoor.”

Ze weten nu hoe ze topspelers Demba Ba en Gokhan Töre moeten afstoppen

Donk waarschuwt zijn ex-team wel. “Besiktas is absolute top. Maar als Club de eerste helft kan doorkomen, dan zie ik ze wel een mooi resultaat behalen. Ze weten nu ook hoe ze topspelers Demba Ba en Gokhan Töre moeten afstoppen”, aldus de Nederlander.

Er kwam van de grote clubs uit Turkije reeds interesse voor Donk, die momenteel pas 11e staat. “Fenerbahce, Galatasaray en zelfs ook Besiktas waren geïnteresseerd in mij. Ik word er 29, dus hoop ik wel dat die interesse concreter wordt indien ik mijn ambities hier niet kan waarmaken”, besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties