Drogba gaat zijn voetbalschoenen nog niet in de kast hangen

Drogba gaat zijn voetbalschoenen nog niet in de kast hangen
Foto: © photonews

Didier Drogba is nog niet van plan om op voetbalpensioen te gaan. De 37-jarige aanvaller wil er minstens nog één seizoen aanbreien, maar de vraag is of hij dat bij Chelsea zal doen.

"Ik heb besloten dat dit nog niet mijn laatste seizoen is", aldus Drogba bij Sky Sports. Na een tussenstop bij Galatasaray keerde hij vorige zomer terug bij Chelsea, waar hij zijn grootste triomfen behaalde. De Ivoriaan is momenteel zelfs de enige fitte spits bij The Blues.

Zaterdag zal hij dus meer dan waarschijnlijk spelen tegen Manchester United. "Het is moeilijk om er in dit soort wedstrijden direct te staan, als je niet veel hebt gespeeld. Maar ik ga mijn best doen. Als de manager mij nodig heeft, ben ik er klaar voor. We staan bovenaan en als wij onze wedstrijden blijven winnen, komt de titel steeds dichterbij."

Mourinho liet alvast weten dat hij nadenkt over een contractverlenging voor Drogba. "Maar ik laat het van Didier afhangen. Als hij wil praten, doen we dat. Sommige spelers hebben het nu eenmaal verdiend om helemaal zelf over hun beslissingen te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties