Origi: "Mignolet vertelde me al over de fantastische sfeer bij Liverpool"

Origi: "Mignolet vertelde me al over de fantastische sfeer bij Liverpool"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi is sinds vorige zomer eigendom van Liverpool, maar werd eerst nog een jaartje uitgeleend aan Lille om daar verder te rijpen. Op de webstek van Liverpool vertelt hij hoe hard hij er naar uitkijkt om volgend jaar op Anfield Road te spelen.

"Ik heb Simon (Mignolet) enkele typische vragen gesteld over de club, de sfeer en over het leven in Liverpool", zegt Origi. "Simon helpt mij enorm en hij geeft heel veel informatie over de stad en de mooie plekjes hier. Hij zegt me dat ik me hier zeker thuis zal voelen."

"Hij zei me ook dat er voor elke thuiswedstrijd een fantastische sfeer is, dankzij de fans en iedereen op de club. Dat is echt iets waar ik naar uitkijk, want ik wil dat zelf ook ervaren", aldus de jonge Rode Duivel.

Origi is wel blij dat Mignolet er zal zijn om zijn integratie eenvoudiger te maken. "Ik spreek zelf een mondje Engels, dus ik denk wel dat de integratie vlot zal verlopen. Toch is het altijd leuk als er iemand in de kleedkamer is die je kent en dezelfde taal spreekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties