"Januzaj speelt volgend seizoen in Nederland"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 32 reacties
"Januzaj speelt volgend seizoen in Nederland"
Foto: © photonews

Adnan Januzaj schoot vorig seizoen als een komeet omhoog bij Manchester United, maar onze landgenoot slaagde er niet in om een vaste waarde te worden in het team van Louis van Gaal. Volgend jaar volgt mogelijk een uitleenbeurt voor de getalenteerde vleugelspeler.

Van Gaal heeft dan momenteel wel geen basisplaats in gedachten voor Januzaj, maar de Nederlander wil de 20-jarige vleugelspeler niet verkopen. Van Gaal ziet veel meer in een uitleenbeurt aan een club waar Januzaj veel aan spelen kan toekomen.

PSV zou helemaal voldoen aan dat profiel. Dat meldt Goal. De club uit Eindhoven kroonde zich pas tot kampioen, komt volgend jaar dus in de Champions League uit en staat erom bekend kansen te geven aan jeugdige spelers.

Maakt Depay de omgekeerde beweging?

Tegelijkertijd zou Manchester United een speler van PSV graag de omgekeerde beweging zien maken. The Mancunians zijn gecharmeerd door Memphis Depay, en hopen de Nederlandse winger deze zomer weg te plukken in Eindhoven. En als je Januzaj dan in de deal kan betrekken, beschik je natuurlijk over een extra troef.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties