Overzicht Serie A: Top-drie maakt geen fout

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Geen verrassingen in de Serie A op woensdagavond. De top-drie won zijn wedstrijd, al ging dat voor sommigen al wat vlotter dan voor anderen.

Juventus 3-2 Fiorentina

Juventus zette Fiorentina opzij. De bezoekers kwamen nochtans op voorsprong na een penaltytreffer van Rodriguez. Nog voor de rust hadden Llorente en Tevez de scheve situatie rechtgezet. In de tweede helft zorgde Tevez voor de zekerheid, al werd het nog even spannend na de 3-2 van Ilicic in de slotminuut.

Lazio 4-0 Parma

Lazio mocht schietoefeningen houden tegen rode lantaarn Parma. Zo leek het in elk geval toen het na 16 minuten 3-0 stond dankzij Parolo, Klose en Candreva. Lang bleef het daarbij, maar in de slotfase maakte Keita er nog 4-0 van.

Sassuolo 0-3 AS Roma

AS Roma kende weinig moeite met Sassuolo. Na minder dan een halfuur stond het al 0-2 via Doumbia en Florenzi. Pjanic had voor beide assists gezorgd en pikte nadien ook nog zijn doelpuntje mee: in de 74e minuut stond hij zelf aan het kanon.