Wolfsburg voetbalt frustraties van zich af in Duitse beker

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Wolfsburg was de voorbije weken wat op de sukkel. In de Europa League gingen ze kansloos onderuit tegen Napoli en ook in de competitie liep het wat minder. Daardoor bleef slechts één objectief over: de Duitse beker.

Om de finale te halen, moest Arminia Bielefeld voor de bijl. De derdeklasser heeft er een uitstekend parcours opzitten en staat op kop in zijn reeks. Een niet te onderschatten tegenstander dus, maar Wolfsburg maakte korte metten met de ambities van de thuisploeg.

Al na acht minuten stonden de Wolven op voorsprong. Arnold was de doelpuntenmaker van dienst. Net voorbij het halfuur maakte Luiz Gustavo er al 0-2 van en in het begin van de tweede helft namen Perisic en Arnold alle twijfel weg: Wolfsburg mag in de finale de strijd aangaan met Borussia Dortmund!