Kujovic hangt de (hand)schoenen aan de haak, Club Brugge heeft meteen vervanger beet

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Kujovic hangt de (hand)schoenen aan de haak, Club Brugge heeft meteen vervanger beet
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic is aan zijn laatste weken bezig als profvoetballer. De Servische invallersdoelman van Club Brugge hangt de schoenen aan de haak. De West-Vlamingen hebben met Sébastien Bruzzese al meteen een vervanger beet.

Door Cédric De Volder

Vladan Kujovic werd eerder op het seizoen nog getroffen door kanker, maar de doelman vocht terug. Meer zelfs: tijdens de afwezigheid van Mathew Ryan (Asia Cup, nvdr.) verving hij de Australiër met verve. 

Club Brugge heeft inmiddels aan onze redactie bevestigd dat de 36-jarige doelman er na het seizoen een punt achter zal zetten. En blauw-zwart bleef de voorbije weken niet bij de pakken zitten. 

Sébastien Bruzzese komt de blauw-zwarte rangen versterken. De voormalige doelman van RSC Anderlecht was de voorbije seizoenen de doublure van Sammy Bossut bij Zulte Waregem

De 26-jarige doelman zal - we gaan er namelijk van uit dat Mathew Ryan blijft - de rol van invallersdoelman bij Club Brugge op zich nemen. Voor de volledigheid: ook Sokratis Dioudis zoekt wellicht andere oorden op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties