Uniek Jubileum: tiende Flanders Tennis-Foot Cup

Uniek Jubileum: tiende Flanders Tennis-Foot Cup
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Daknamstadion van Lokeren zal volgend weekend weer een Flanders Tennis-Foot Cup worden georganiseerd. Ook deze ondertussen al tiende editie lijkt weer een schot in de roos te gaan worden. Dat laten de organisatoren alvast weten.

Het is intussen inderdaad al de tiende keer dat de Tennis-Foot Cup wordt georganiseerd. Eerst ging dat door in het provinciaal domein Puyenbroek in Wachtebeke, ondertussen toch al een tijdje in Lokeren.

Net als vorig jaar zullen er 72 teams deelnemen: "Normaal gezien houden we het op 60 teams bij de volwassenen op zaterdag, maar de voorbije jaren was er al geen houden aan. We hebben toen een kunstgreepje toegepast en zo gekozen voor 72 teams, wat we nu blijven doen."

Uitverkocht!

"We kijken weer vol vertrouwen vooruit naar het weekend van 30 en 31 mei, want ons verjaardagsfeestje in Lokeren is alweer volledig uitverkocht."

"72 teams voor het volwassenentornooi op zaterdag, twee keer 24 ploegen voor het jeugdevenement op zondag. Een luxe-probleem! Bedankt voor het vertrouwen. We doen ons best om er opnieuw een topeditie van te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties