Ajax-coryfee weet wat er moet veranderen bij de Nederlandse topclub

De Wit Bram
| 0 reacties
Ajax-coryfee weet wat er moet veranderen bij de Nederlandse topclub
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax beleefde geen al te best seizoen. De ploeg van Frank de Boer zag in de Eredivisie de titel naar PSV gaan, dat met maar liefst 17 punten voorsprong eindigde op de Amsterdammers. Clubicoon Johan Cruijff besloot een bezoek te brengen aan de club van zijn hart.

De bedoeling van het bezoek van de Nummer 14 was om inzicht te krijgen over de interne strubbelingen die er leven bij de Nederlandse ploeg. Zo zou het hoofd van de opleidingen Wim Jonk niet meer aanschuiven bij het overleg van de technische staf, aldus Voetbal International.

In zijn column in De Telegraaf zegt Cruijff dat zijn gesprekken binnen de club verhelderend waren. 'Ik ben er nu redelijk uit wat er moet gebeuren. Wat het is kan ik nog niet zeggen, dat moet via de officiële kanalen verlopen.’

Meer dan een accentverschuiving

Daarmee bedoelt Het Orakel dat Ajax als beursgenoteerd bedrijf de plicht heeft om koersgevoelige informatie officieel naar buiten te brengen. Deze woorden van Cruijff impliceren dus dat er wel op til staat in Amsterdam en dat er sprake is van meer dan slechts een accentverschuiving.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties