Nieuwe aanwinst tweedeklasser: "Wil spelen zoals bij FC Barcelona"

De Wit Bram
| 0 reacties
Nieuwe aanwinst tweedeklasser: "Wil spelen zoals bij FC Barcelona"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SV Roeselare eindigde vorig seizoen op een elfde plaats in de Belgische tweede klasse. De ploeg van Franky Van der Elst is echter ambitieus en wil op termijn terug naar de hoogste divisie. Als versterking voor volgend seizoen werd al de 22-jarige Franco Zennaro aangetrokken.

Zennaro, een Belg met Italiaanse roots, komt over van het Kroatische Istra 1961, waar hij vooral op de bank zat. In een interview dat op de website van Roeselare staat, licht hij zijn keuze toe. “Er was veel interesse uit tweede klasse. Ik heb voor Roeselare gekozen omdat het project me aansprak.”

“De club heeft een recent verleden in eerste klasse en het is ook mijn ambitie daar zo snel mogelijk terug te keren. Ik ben hier om mijn carrière te herlanceren. Ik wil in de eerste plaats een basisplek afdwingen en speelminuten verzamelen”, aldus de nieuwe aanwinst van Roeselare.

Balletje rondtikken

Zennaro speelde eerder al bij de jeugdreeksen van het nationale team en Standard. “Ik ben een speler die het vooral moet hebben van techniek en passing. Ik hou ervan om het balletje rond te tikken. Een beetje zoals bij FC Barcelona”, zo besluit de centrale middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties