Flames zijn gewaarschuwd, en wat we nog leerden ...

Flames zijn gewaarschuwd, en wat we nog leerden ...
Foto: © photonews

Het WK vrouwenvoetbal zit er helemaal op. De Verenigde Staten wonnen uiteindelijk ... en dat is een erg leuke zaak voor de promotie van het wereldwijde vrouwenvoetbal. En de Red Flames? Die zijn gewaarschuwd.

De Engelse vrouwen pikten namelijk een bronzen medaille mee uit Canada. En laten de Britse dames nu net de nieuwe tegenstander worden van de Red Flames op weg naar het EK 2017.

Niet makkelijk dus, maar ook de nummers twee in de EK-kwalificatiegroep kunnen zich nog plaatsen voor het EK. Tot zover dus de link met België.

Dat het WK 2019 in Frankrijk alweer een grote boost zal krijgen qua aandacht, dat hoeft overigens nu al geen betoog. Team USA won namelijk in Canada en dat heeft zo zijn gevolgen.

Er is al protest ontstaan op het feit dat de vrouwen voor hun winst nog geen vierde krijgen wat de WK-klanten die in de eerste ronde er uit gingen bij de mannen ...

En dat terwijl de finale beter bekeken was in Amerika dan pakweg de finale van de NHL of NBA. Meer dan 20 miljoen kijkers in de VS alleen, alstublieft!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties