Duffel verbreekt contract met Boujouh

Steven Bologne
| 1 reacties
Duffel verbreekt contract met Boujouh
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser FC Duffel heeft het contract met voetballer Brahim Boujouh stopgezet. De aanvaller raakte betrokken in een drugsdossier en verblijft sinds 19 juni in de gevangenis.

Brahim Boujouh zal geen minuut spelen voor FC Duffel, de vinnige flankspeler kwam net over van Berchem Sport. Op 19 juni werd Boujouh echter opgepakt op een parking van een hotel in Borgerhout. Samen met twee kompanen word hij ervan verdacht een partij van 322 kilo cocaïne, met een straatwaarde van ruim 16 miljoen euro, te hebben ingevoerd via de haven van Antwerpen. De politie observeerde ze al een tijdje en greep in.

De kamer van inbeschuldigingstelling in Antwerpen verlengde deze week zijn aanhouding waardoor de voetballer nog een maand extra in de cel zal moeten doorbrengen. Vierdeklasser Duffel reageerde op haar website op het voorval. “Onze club heeft een voorbeeldfunctie en wil op geen enkele manier geassocieerd worden met dergelijke zaken. Daarom werd beslist de samenwerking met Brahim Boujouh met onmiddellijke ingang stop te zetten.” Boujouh voetbalde voordien voor ondermeer Berchem Sport, Racing Mechelen, FCN Sint-Niklaas en Germinal Beerschot.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties