Nasri steunt Sterling: "Er zijn altijd domme fans"

Geoffrey Rockele
| 11 reacties
Nasri steunt Sterling: "Er zijn altijd domme fans"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Raheem Sterling beleefde een droomdebuut voor Manchester City. De spits wist in de wedstrijd tegen AS Roma al na drie minuten zijn eerste doelpuntje mee te pikken. Ondanks die prestatie waren niet alle fans even enthousiast. De overstap van Liverpool naar City ligt blijkbaar erg gevoelig.

Samir Nasri maakte na zijn transfer van Arsenal naar het blauwe deel van Manchester ongeveer hetzelfde mee. Hij geeft dan ook aan dat hij zijn nieuwe teamgenoot zal steunen. “Dat doelpunt was erg belangrijk”, vertelde Nasri na de wedstrijd aan de verzamelde pers. “Het zal zijn vertrouwen goed doen.”

Volgens de Fransman moet het nieuwe goudhaantje zich niet te veel aantrekken van wat er rond het veld gebeurt. “Er zijn altijd domme fans. Mij overkwam hetzelfde toen ik bij Arsenal vertrok. Ik koos net als Sterling om een trapje hoger te voetballen.”

“Hij koos ervoor om naar Manchester City te komen en die keuze moet gerespecteerd worden. Hij is een jonge, getalenteerde speler. Laat hem gewoon voetballen, dan zal hij wel laten zien wat hij in zijn mars heeft”, aldus Nasri. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties