Komst Boussoufa hangt af van vertrek Praet

Komst Boussoufa hangt af van vertrek Praet
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht ontkennen ze ten stelligste dat er een principeakkoord zou bestaan tussen hen en Mbark Boussoufa over een terugkeer. Meer nog, het bestuur laat weten dat er nog heel wat water naar zee zal moeten lopen vooraleer er een deal is.

Johan Walckiers in Anderlecht

Om duidelijk te zijn: Anderlecht is wel degelijk aan het onderhandelen met Boussoufa, maar aan de huidige voorwaarden wil paars-wit zich niet verbranden. Lokomotiv vraagt nog steeds 4 miljoen euro en dat is te veel voor een speler die paars-wit waarschijnlijk nooit meer zal kunnen doorverkopen.

En daarbij lijkt het er meer en meer op dat de komst van Boussoufa verbonden is aan een vertrek van Dennis Praet. Anderlecht wil Praet - die zelf ook wil vertrekken - nog deze zomer van de hand doen. "Als Dennis blijft en Mbark komt, heeft de trainer problemen", denkt Roger Vanden Stock.

Als het van mij afhing, waren Mbemba en Mitrovic niet vertrokken

"Hij kan ze ook niet allemaal opstellen. Maar Praet vertrekt enkel als er een goed bod komt. Op een bepaald moment kan je spelers niet tegenhouden, maar wij moeten er ook beter van worden. Het zit ook niet in de politiek van de club om zijn beste spelers zomaar te laten vertrekken."

"Als het van mij afhing, waren Mitrovic en Mbemba ook niet vertrokken, maar zulke bedragen kan je niet weigeren. Dat is zelfmoord. We zullen zien of er een deal mogelijk is met Boussoufa, maar die gaat zijn loon ook niet zomaar laten vallen hé", beseft Vanden Stock.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties