Tovert Jankovic met een nieuw systeem? "Zullen niet met twee achteraan spelen"

Tovert Jankovic met een nieuw systeem? "Zullen niet met twee achteraan spelen"
Foto: © photonews

Komt Jankovic vandaag met een wit konijn uit de hoed? Zal de magiër opnieuw een systeemwissel doen, nadat blijkt dat Volkov toch een ander type linksachter is dan Obradovic? De coach zelf houdt zich voorlopig op de vlakte.

Door Aernout Van Lindt

Tegen een vrij onbekende tegenstander als Moeskroen is het sowieso moeilijk om een duidelijke beslissing te nemen. “We kennen het natuurlijk wel van de eerste twee wedstrijden, dus we weten hoe ze spelen”, aldus Jankovic op zijn wekelijkse persconferentie.

En dus zet de oefenmeester van Mechelen daar misschien wel een nieuw systeem tegenover. Een terugkeer naar de 4-4-2, in Oostende nog uit noodzaak en nu uit tactische overwegingen?

Wat is een verrassing?

"Of ik zal verrassen? Wat noem je een verrassing? We hebben al bewezen dat we in verschillende opstellingen goed voor de dag kunnen komen", geeft de oefenmeester van Malinwa aan.

Een tipje van de sluier oplichten wilde hij niet doen. Of toch: "We gaan zeker niet met twee verdedigers achteraan spelen. Drie of vier, dat is allemaal mogelijk. Maar twee, dat niet", kon er een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties