Reactie Kosanovic naar Genk? "Zou een mooie stap in carrière zijn"

Kosanovic naar Genk? "Zou een mooie stap in carrière zijn"
Foto: © photonews

Milos Kosanovic zorgde tegen Moeskroen nog voor de bevrijdende 2-0. Zijn vreemde vrije trap bleek uiteindelijk voldoende voor de drie punten. Meteen ook het laatste doelpunt in geel-rood? Peter Maes wil hem als vervanger van Kara, Kosa reageert op de geruchten.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Ik wilde de focus helemaal op de match leggen", opende Kosanovic. "Ik heb me dus nog niet bezig gehouden met wat er allemaal in de kranten staat. Natuurlijk is het flatterend dat een club als Genk zo'n interesse in me toont."

"Het is ook niet dat ze me willen voor 100.000 euro, het gaat om enkele miljoenen. Uiteraard zou het een mooie stap kunnen zijn in mijn carrière, ik wil ook geen stappen overslaan. Genk is een grote, ambitieuze club - ook al speelden ze niet super de voorbije twee seizoenen."

Wil geen stappen overslaan

Toch is de centrale verdediger nog niet in de Cristal Arena: "We zien volgende week wel. Er zal wel gesproken worden. Misschien raken de clubs er niet uit, of worden er andere dingen beslist", houdt Kosanovic de boot nog af. 

"Hij is voorlopig nog speler van KV Mechelen", wil ook Seth De Witte niet op de zaken vooruitlopen. Hij is een heel goede en belangrijke speler voor deze ploeg, dus hopelijk blijft Kosa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties