Reactie Vrienden Foket en Depoitre doen het tegen Anderlecht: "We hadden er speciaal op getraind"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Vrienden Foket en Depoitre doen het tegen Anderlecht: "We hadden er speciaal op getraind"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een mooi moment zo rond het uur in het Astridpark. Thomas Foket trapte de perfecte voorzet richting boezemvriend Laurent Depoitre en die knikte links van Proto tegen de touwen. Een goal van op het trainigsveld.

Sander De Graeve in Gent

"We komen goed overeen op en naast het veld", aldus Depoitre. "Het is goed dat we elkaar vinden en ik scoor op een voorzet van hem. We hebben deze week veel op voorzetten en afwerken getraind, gisteren bleef ik met Foket nog even na om erop te oefenen."

Voor Depoitre was het zijn allereerste goal in Anderlecht. "Het is speciaal om hier in het Astridpark te scoren, het geeft een apart gevoel. Dan nog op voorzet van Thomas, die hier vorig jaar nog scoorde en nu dus een assist gaf in zijn Brussel."

Bijna scoorde hij meteen zijn tweede. Hij ging Proto voorbij, maar Obradovic loste het nog op voor de troepen van Hasi. "Het ging heel snel en ik koos voor de passeerbeweging, maar ik had Obradovic niet gezien. Toen ik hem zag, was het al te laat", aldus Depoitre.

Jammer dat Asare niet kon scoren

Ook Foket was in de wolken met zijn assist. "Ik ben blij, het was al even geleden. Ik gaf in de eerste helft ook al een goeie op Nana Asare, het was heel jammer voor hem dat hij niet kon scoren, want hij dook twee keer uitstekend op."

De voorzetten van Foket stonden gisterenmiddag op punt. "Ik trap veel voorzetten en ze zijn niet altijd even goed. Het is dus goed dat er eentje goed valt, en dan nog voor mijn goeie vriend Laurent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties