Dewaest wil knallen bij Genk: "Ik kon elders een veelvoud verdienen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Dewaest wil knallen bij Genk: "Ik kon elders een veelvoud verdienen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Dewaest liet afgelopen zondag nog uitschijnen dat hij geen trek had in een transfer naar KRC Genk, maar ondertussen heeft de verdediger wel al zijn krabbel gezet onder een vijfjarig contract in Limburg.

"Ik heb afgelopen zondag blufpoker gespeeld", geeft Sébastien Dewaest met een lachje toe. "Ik stond op dat moment zelfs al contact met de mensen van KRC Genk, maar ze hadden me gevraagd om alles nog even stil te houden."

Al moet het gezegd: de transfer werd heel snel afgerond. "Dat heeft me zelf ook verrast", gaat de verdediger verder in La Dernière Heure. "Anders had ik zondag wel uitgebreid afscheid genomen van de fans."

"Ik speel nu wel voor Genk, maar Charleroi blijft de club van mijn hart. De Zebra's hebben mijn droom in vervulling laten gaan, hé. Charleroi gaf me de kans in eerste klasse."

"Maar ik kon niets meer bereiken met Charleroi", besluit Dewaest. "Er waren ook andere clubs geïnteresseerd. Ik had gemakkelijk een veelvoud kunnen verdienen. Maar ik voel het vertrouwen bij Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties