Is Vanaken wel de vervanger van Vazquez? "Victor is meer aanwezig op het veld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Is Vanaken wel de vervanger van Vazquez? "Victor is meer aanwezig op het veld"
Foto: © Photonews

Er was de voorbije weken een pak te doen over Victor Vazquez en Hans Vanaken. De Catalaan lijkt ondertussen op weg naar de uitgang bij Club Brugge, dus het maakt niet meer uit of ze nu wel of niet kunnen samenspelen. Alhoewel? Is Vanaken wel de vervanger van Vazquez?

Door Cédric De Volder

"Het is niet nieuw dat Victor Vazquez nog steeds op een transfer hoopt." De woorden van Michel Preud'homme waren niet misteverstaan. Het jeugdproduct van FC Barcelona lonkt naar andere oorden en Club Brugge gaat de rol van boze stiefmoeder niet op zich nemen. 

"Het is bovendien een voordeel dat we met Hans Vanaken hier al een vervanger hebben lopen", aldus de Luikenaar. "We haalden Hans sowieso met het oog op de toekomst, hé." Maar is dat wel zo, Michel? Vanaken loopt dan wel op dezelfde positie van Vazquez, maar is een compleet ander type. 

"Victor is meer aanwezig op het veld dan ik", geeft Vanaken overigens zelf toe. "Hij is het type speler dat de bal desnoods in de verdediging gaat ophalen om het spel te verdelen. Ik speel liever een beetje hoger om op die manier mijn stempel te drukken."

Sowieso een vervanger op komst

Vazquez is natuurlijk nog niet weg, maar blauw-zwart gaat in dat geval sowieso de transfermarkt op. MPH wil het niet riskeren dat zijn cruciale pionnen in de laatste rechte lijn opnieuw in de lappenmand liggen. "Neeskens Kebano is alleszins een leuke optie", hoorden we al bij de blauw-zwarte fans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties