Mourinho laat zich van zijn kleinste kant zien: clubarts opzij gezet na FB-bericht

Mourinho laat zich van zijn kleinste kant zien: clubarts opzij gezet na FB-bericht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was de voorbije dagen veel te doen om Eva Carneiro, de knappe clubarts van Chelsea. Te veel, blijkbaar, want de club heeft haar opzij geschoven nadat ze op Facebook de fans bedankte voor de steun na de uithaal van José Mourinho.

Mourinho had afgelopen weekend heel wat kritiek op Carneiro en haar staf omdat die het veld oprenden om Eden Hazard te verzorgen terwijl hij dat niet nodig achtte. Daarmee ging volgens The Special One heel veel tijd verloren. 

Nadat Mourinho zijn zegje had gedaan, leek de kous af te zijn, maar Carneiro kreeg zoveel steunbetuigingen van de fans van Chelsea dat ze het nodig vond om hen te bedanken op haar eigen Facebook-pagina. Haar tweede post ooit op het sociale medium!

Rolmodel

Mourinho kon immers niet lachen met het gebrek aan loyaliteit, zoals hij het zelf zag en liet de club Carneiro aan de kant schuiven, weet The Telegraph. De dokter hoeft niet meer naar wedstrijden van de eerste ploeg te komen. 

Carneiro werd algemeen gezien als een rolmodel voor vrouwen in het voetbalwereldje. Haar ontslag zal waarschijnlijk een stroom van verontwaardiging met zich meebrengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties