Losada blij als een kind: "Alsof ik mijn eerste competitiematch ooit speelde"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Losada blij als een kind: "Alsof ik mijn eerste competitiematch ooit speelde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekeruitschakeling van Beerschot-Wilrijk is met een klinkende 3-1-zege tegen Cappellen uitgewist. Metronoom met een voet in twee goals was Hernan Losada.

Met twee beslissende acties hielp de Argentijn zijn ploeg na rust aan de eerste competitiewinst. "Dat was bij een 1-1-stand een belangrijk kantelmoment", blikt Losada tegenover Voetbalkrant.com nog even terug. "Cappellen stond na de pauze beter op het veld dan voordien."

De gretigheid bij Losada spatte er ook op defensief vlak vanaf. "Die agressiviteit heb je nodig als je wil winnen tegen de kampioen van vorig jaar", lacht hij.

"Ik speelde zoals in mijn eerste competitiewedstrijd uit mijn carrière. Het was echt genieten. De laatste keer dat ik de 90 minuten volmaakte, was eind januari. Dat is lang geleden. Ik zoek nog naar mijn vorm in de komende matchen."

Jammer dat we een maand niet op het Kiel spelen

Door de bekeruitschakeling volgt de eerste wedstrijd met inzet pas op 26 augustus tegen Diegem Sport. Bovendien haspelt Beerschot-Wilrijk de komende drie competitieduels buitenshuis af.

"Dat maakt de zege van gisteren nog belangrijker", besluit Losada. "In de zomer genieten de supporters van het goede weer. Het is jammer dat we nu een maand niet op het Kiel kunnen spelen." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties