U bent eensgezind: Als Praet en Vazquez willen vertrekken, hebben de clubs weinig keuze

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
U bent eensgezind: Als Praet en Vazquez willen vertrekken, hebben de clubs weinig keuze
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week vroegen we u of Club Brugge en Anderlecht hun sterkhouders van vorig seizoen, Victor Vazquez en Dennis Praet, moeten laten gaan. Voor u is het duidelijk: als beide heren willen vertrekken, moeten de clubs hen niet tegenhouden.

Met iets meer dan 86% van de stemmen bent u heel duidelijk van mening dat het geen zin zou hebben om beide spelers tegen hun in België te houden.

Iemand geeft aan dat, indien Praet op de toppen van zijn tenen loopt, hij best wel een meerwaarde kan zijn voor de Europese subtoppers dankzij zijn vista en spelintelligentie. Bovendien stelt een andere VK-lezer dat, wanneer er buitenlandse clubs geïnteresseerd zijn, hij zich wel kan inbeelden dat dit door Praet zijn hoofd blijft spoken.

In de reacties over Vazquez lezen we dat iemand vindt dat de Spanjaard blauw-zwart nog veel kan bijbrengen, maar dat hij zich tegelijk afvraagt of de spelverdeler zich daarvoor nog wel kan opladen. Ook geeft iemand Club Brugge de raad om bij een redelijk bod niet te aarzelen. Ten slotte wordt Vazquez eigenlijk wel een transfer gegund.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties