Reactie De Witte slaakt diepe zucht na slechte start: "Wij hebben Lokeren vertrouwen gegeven..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
De Witte slaakt diepe zucht na slechte start: "Wij hebben Lokeren vertrouwen gegeven..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen was vorig seizoen nog één van de revelaties in de Jupiler Pro League, maar nu wil het nog niet echt vlotten voor de troepen van Aleksandar Jankovic. Sterkhouder Seth De Witte steekt de hand in eigen boezem: "We moeten echt scherper voor de dag komen."

“Het was best frustrerend. We gingen allesbehalve goed van start”, gaf De Witte na afloop van de wedstrijd eerlijk toe. Mechelen leek zonder kleerscheuren de rust te halen, maar dat was buiten Mijat Maric gerekend. “We slikten die tegengoal op een ongelukkig moment, zo vlak voor rust.”

Aan wat valt het dan te wijten dat de Kakkers zo slap aan de match begonnen? “We moeten echt scherper voor de dag komen. Wij hebben Lokeren als het ware vertrouwen gegeven. We moeten de fout echt bij onszelf zoeken.”

"We hebben hier geen al te beste beurt gemaakt"

Met 3 op 12 heeft de ploeg van Jankovic zijn start gemist. En dat na zo’n mooi seizoen. “We hadden beter kunnen starten, dat is een feit. We hebben al drie keer op verplaatsing gespeeld, maar door hier vandaag te verliezen hebben we geen al te beste beurt gemaakt. Volgende week, tegen OH Leuven, moeten we winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties