Santini twijfelt niet aan zichzelf: "Alleen Messi en Ronaldo scoren elke match"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Santini twijfelt niet aan zichzelf: "Alleen Messi en Ronaldo scoren elke match"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Er was de voorbije weken heel wat te doen over de tactiek van Standard en de diepe spits. Maar die diepe spits, Ivan Santini, maakt zich geen zorgen. "Ik voel geen druk, ik ken mijn kwaliteiten", zegt de Kroaat.

Santini was de voorbije jaren gewoon om met iemand in zijn rug te spelen. Dat er bij Standard mogelijk wordt overgeschakeld naar een 4-4-2, stemt hem dan ook tevreden. Al blijft hij voorzichtig in zijn uitspraken.

“Er wordt aan gewerkt op training. Natuurlijk heb ik Yattara graag dicht bij me. Die ene goeie kans die ik in Moeskroen kreeg, viel in het halfuur dat hij op het veld stond”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Als spits heb je van die periodes"

Santini scoorde tot dusver nog maar één treffer en miste ook al enkele opgelegde kansen. Toch blijft de ex-speler van KV Kortrijk, waar hij ook wel eens een droge periode kende, rustig.

“Dat doet me niet twijfelen. Ik voel geen druk, ik ken mijn kwaliteiten. Maar ik besef dat ik nog meer gefocust moet zijn. Het is niet de eerste keer dat dit me overkomt, als spits heb je van die periodes. Alleen Messi en Ronaldo scoren elke match", besluit de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties