Overzicht PL: De Laet is maximum kwijt, Tottenham blijft achter met 2 op 9

Diederik Geypen

Over het Kanaal zijn ze intussen al toe aan matchdag 3. Nadat de goals in de opener tussen ManU en Newcastle ontbraken, werd er in het vervolg van deze zaterdag wel gescoord.

Leicester City - Tottenham 1 - 1

De Laet blijft voor minstens één dag leider in de PL. De wedstrijd in het King Power Stadium zat lange tijd op slot, tot invaller Alli de debatten opende.

Nog geen minuut later reageerde de thuisploeg via Mahrez. Zijn vierde goal in drie duels al. Raken de Foxes hun sterkhouder nog kwijt?

West Ham United - AFC Bournemouth 3 - 4

De wedstrijd van deze middag vond plaats op Boleyn Ground. Promovendus Bournemouth liep tot 0-2 uit, maar de thuisploeg veerde met dank aan de trefzekere Kouyaté recht na de rust.

Het sein voor de bezoekers om nog eens door te duwen naar 2-4. De aansluitingstreffer van Maïga was het laatste wapenfeit in deze amusante pot met zeven goals.