Topgoals (met beelden) in vrouwenvoetbal: Jassina Blom en Karen Meeus reageren

Jassina Blom en Karen Meeus maakten beauty's in Tienen - Heist

Topgoals (met beelden) in vrouwenvoetbal: Jassina Blom en Karen Meeus reageren
Foto: © SC

Tienen en Heist maakten er afgelopen zaterdag een erg aantrekkelijk duel van. Uiteindelijk werd het 2-2 en daar waren vooral de bezoekers blij mee. Wij sprokkelden reacties bij de doelpuntenmaaksters.

Door Aernout Van Lindt

Het was Karen Meeus die haar ploeg Heist tot twee keer toe op voorsprong zette: "De eerste was wat holderdebolder missschien, maar een spits moet daar zijn. Een echte spitsengoal dus", kon er een lachje af.

"Bij het tweede doelpunt kreeg ik echt de perfecte pass van Stephanie (Suenens) en ik kon hem lekker op de slof nemen. Ik heb niet nagedacht en gewoon gescoord", aldus Meeus. "Maar we hadden ook een goede keepster vandaag."

Eerste puntje is alvast binnen

Inderdaad, Lynn Senaeve pakte wel een aantal keer uit met een goede redding: "Daar sta ik er voor natuurlijk. Die gekruiste bal van Chiara? Dat was de moeilijkste. Dat zijn de ballen waarvoor je graag in een goal staat", gaf Senaeve mee.

"We mogen al bij al wel blij zijn met de 2-2 na deze wedstrijd. We hebben er hard voor gevochten en het eerste puntje van het seizoen is toch alvast binnen."

Blom: "Dit is een zware teleurstelling"

Aan de overkant was Jassina Blom iets minder tevreden, ondanks twee doelpunten. "We vonden geen oplossing voor het spel van Heist. Ze speelden vrij verdedigend en we hadden het moeilijk. We wilden hier echt winnen, dus dit is een zware teleurstelling."

"De coach had gezegd om zeker geen tegengoals te slikken en we doen het twee keer op een slecht moment. We zaten met de kopjes naar beneden tijdens de rust, maar we hebben ons dan toch ietwat herpakt in de tweede helft. Toch begonnen we ook daar weer te slap, pas na de 2-2 begonnen we er echt in te geloven."

En dan hebben we nog de doelpunten voor u. Vooral de 1-1 en de 1-2 zijn erg knap:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties