Condooms voor Duivel-fans: "Een schreeuwende supporter, geen schreeuwende baby"

Condooms voor Duivel-fans: "Een schreeuwende supporter, geen schreeuwende baby"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Misschien hebt u er eentje gekregen voor de match tegen Bosnië: een condoom met een merkwaardige tekst op. "Binnen 9 maanden begint het Europees kampioenschap. En binnen 9 maanden verwachten de Duivels een schreeuwende supporter. Geen schreeuwende baby." Een campagne die de aandacht trekt.

Op 10 juni 2016 zal de aftrap van het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk gegeven worden. Een editie waarin onze nationale ploeg het ongetwijfeld ver zal schoppen. En dus eentje die geen enkele Belgische voetbalsupporter wil missen.

Daarom lanceerde Love Condom een campagne om de aandacht van alle supporters te trekken. Het doel: elke voetbalfan eraan herinneren dat het EK binnen precies 9 maanden zal beginnen en dat als ze dit event niet vanop de kraamafdeling willen volgen, ze nu een condoom moeten gebruiken.

Zonder uitzondering supporteren voor Duivels

De campagne komt tot stand doorheen verschillende media. Een online commercial toont Philippe, een supporter van de Belgen, die in 1986 de epische prestatie van de Rode Duivels in Mexico moest missen omdat hij net vader was geworden.

Naast deze spot vond er ook een sampling actie plaats tijdens de match tussen België en Bosnië-Herzegovina die helpt garanderen dat elke rasechte supporter binnen 9 maanden voor zijn of haar scherm zit. Er werden ook pakketten met condooms aan de grootste supportersclubs van het land bezorgd.

Via al deze ingrepen hoopt Love Condom ons hele land, zonder uitzonderingen, binnen 9 maanden voor het scherm te krijgen om de Rode Duivels naar de top te juichen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties