"Wilmots weegt te licht, maar dat vinden de spelers niet erg. 'Laat hem maar zitten', denken ze"

"Wilmots weegt te licht, maar dat vinden de spelers niet erg. 'Laat hem maar zitten', denken ze"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Marc Wilmots moet de laatste weken weer volledig door het stof. Iedereen heeft kritiek op de bondscoach. Ook Hans Vandeweghe spaart zijn kritiek niet. Al beseft hij ook dat de spelers het allemaal niet zo erg vinden dat Wilmots blijft bij de Rode Duivels.

"Wat mij stoort is een chronisch gebrek aan bagage van Marc Wilmots", is Hans Vandeweghe ferm in Karen & De Coster. "Op zes weken voorbereiding richting WK werd er heel weinig tactisch getraind en was er heel weinig verbetering."

"Als trainer weegt Wilmots te licht. Hij woog ook al te licht als coach bij STVV en werd bij Schalke al eens half afgeserveerd. Nu wilden ze hem ook niet bij Schalke ... Maar interlandvoetbal is vooral uw spelers tevreden houden. Ze willen zich amuseren, want ze komen van stressvolle situaties bij hun club."

Er zit geen lijn in bij Wilmots

"En de resultaten zijn goed van Wilmots. De nationale ploeg is uiteindelijk ook gewoon bezigheidstherapie vooral. Maar als je naar een groot toernooi gaat, dan zit er geen lijn in."

"Zijn bijnaam voor het WK was al Moi, Je. Hij begint veel zinnen op die manier vanuit zijn tijd. Een bondscoach zoals nu vinden die spelers wel prettig. Laat hem daar maar zitten denken ze. Iemand die lastig doet, dat zouden ze veel erger vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties